Web faqe shqiptare/sex

Posted by / 27-Nov-2016 15:46

Me mire se perpjekja per kete teknika, do sugjeroja te perdornit faktorin njerezor ne reklamimin e faqeve.Psh, reklamoni faqet tuaja ne Facebook tek miqte tuaj, ne Twitter sa here ka dicka te re qe miq te tuajt te kene mundesi ta vizitojne.Infoarkiva ( projekti any per nje arkive mediatike ka indeksuar me shume se 200 000 artikuj nga mediat e ndryshme.Pas disa muajsh testime dhe disa muaj permiresime te agjenteve qe bejne perditesimin e artikujve, mund te themi se sistemi eshte pak a shume stabel per momentin.Faqja permban shume artikuj mbi dhe për personalitete te ketij qyteti, duke nisur nga me te njohurit si Migjeni e tek pak te njohurit.Me shume nuk mund te them, por di vetem te shpreh entuziazmin tim per kete inisiative.

Megjithate vej re se mugon diskutimi i nje subjekti shume te rendesisshem – “Web Spam” . Po ashtu, Redaksia e Politiko do t’ju kontaktojë në telefon, për vërtetësinë e numrit të telefonit që ju e dërgoni për publikim. Emrat dhe mbiemrat realë në adresat e emailave ose Facebook’ut nuk do të publikohen. Kjo për aryse që të shmanget mundësia e keqpërdorimeve.Personalisht do kisha menduar qe struktura e faqes do duhej te ishte e organizuar pak me ndryshe, ndoshta sepse jemi mesuar qe faqet e qyteteve kane nje tjeter strukture.Kesaj rradhe gjithcka ishte ne doren e inisiatorit (qe rastesisht ndodh te jete im at’) dhe kur vinte puna tek permbajtja e faqes nuk mund te diskutohej me te.

web faqe shqiptare/sex-4web faqe shqiptare/sex-87web faqe shqiptare/sex-67

Please do not try to register sites not related to Albania.

One thought on “web faqe shqiptare/sex”